PROSJEKTET

Smarte boliger for smarte folk.

Smarte boliger for smarte folk

Det er fort gjort å gå seg bort i dagens boligmarked. Det er fort å la seg rive med og kjøpe både for stort og for dyrt. I S9 har vi et mål om å bygge godt og smart, uten unødvendig luksus, men med gode, økonomiske fellesløsninger til beste for samtlige beboere.

 

S9 blir byens smarteste boliger

Uansett hva slags bolig du har i dag, vil du oppleve leilighetene i S9 som overraskende smarte. Smart plassutnyttelse, smarte romløsninger og smarte fellesløsninger, gjør at du vil oppleve å få valuta for pengene. For husk, det er ikke bare antall kvadratmeter som er viktig, men også måten de er utnyttet på.

 

Du blir byens smarteste boligkjøper

S9 blir et solid og godt boligprosjekt med alle de kvalitetene du forventer av en urban, sentrumsnær leilighet. Her blir det parkeringskjeller med heis til leilighetsplan, sykkelparkering og romslige balkonger. Og fordi vi både bygger og innreder smart, klarer vi å holde prisene på et fornuftig nivå. Det betyr at en leilighet i S9 kan vise seg å bli den beste investeringen du gjør på mange år.

 

 

Det lille ekstra som du får i S9

 

Bilpool

I samarbeid med en av bilutleiekjedene vil vi opprette en bilpool – en tidsriktig bildelingsordning for alle i S9 til gunstig pris. Det betyr at mange vil kunne droppe egen bil, eller i hvert fall droppe tanken om en bil nr. 2.

 

Sykkelverksted

Folk sykler som aldri før, og vi setter av et rom på drøyt 10 kvadratmeter til stell og vedlikehold av sykler, med reparasjonsstativ og det viktigste verktøyet.

 

Smørebod

Kongsberg er en skiby. Derfor setter vi inn et komplett smørebord i sykkelverkstedet, så du slipper å smøre på kjøkkenbordet. Skismøring må du imidlertid holde selv.

 

Porttelefoner med skjerm

Hvem ringer på? Alle leiligheter får porttelefon med skjerm ved inngangsdøren.

 

Balkongskyvedører

Det hadde vært enklere å sette inn vanlige balkongdører. Men skyvedør er penere, smartere og plassbesparende. Og i S9 går vi for de smarteste løsningene.

 

Ekstra takhøyde

De største leilighetene i de to øverste etasjene får 30 cm ekstra takhøyde. Det gir et luftigere preg og en bedre romfølelse.

 

JA TAKK! Hold meg oppdatert om utviklingen på S9.